MB tent down the rabbit hole

Kick-off vmbo Beeldende vorming 2023

Datum
Vrijdag 9 december 2022
Locatie
Centraal Museum Utrecht
Tijden
9:30 tot ± 16:00 uur

Rondom het thema Vermaak

Op vrijdag 9 december 2022 houdt VONKC de jaarlijkse kick-off rondom de examens voor vmbo Beeldende vorming. Belangrijk en inspirerend om elkaar weer in het echt te treffen!

We komen LIVE samen in het Centraal Museum in Utrecht. Daar is dan de expositie Double Act, Kramlich Collection meets Centraal Museum, waar uiteraard linken naar het examenthema zijn te leggen.

[De studiedag gaat door, hartelijk dank voor jullie tijdige aanmeldingen!]

Op het programma

De indeling van het programma is reeds bekend, momenteel worden potentiële sprekers uitgenodigd hun kennis of passie in het kader van Vermaak met ons te delen. Zo gauw we namen weten vind je dat hier onder terug.

 • Binnenlopen is vanaf 9:45 uur, het napraten start rond 16:00 uur.
 • Op het programma staan twee lezingen:

Floris Kaayk is filmmaker en kunstenaar. Vanaf 2005 realiseert hij diverse fictieve korte films en online media projecten, waarmee hij technologische vooruitgang visualiseert.

Kaapstad is een gratis kunstenfestival in Tilburg waarbij kunstenaars de binnenstad overnemen en verrassen met installaties, krankzinnige verzinsels, idiote ideeën en meeslepende performances.

 • Cito en College voor Toetsen en Examens leveren weer een bijdrage.
 • Bezichtiging van de kunst in het museum en workshops, met activerende werkvormen die toepasbaar zijn in je lespraktijk, onder leiding van workshopleiders en de educatieve dienst van het Centraal Museum.
 • Uiteraard zorgen wij voor koffie/thee en een lekkere lunch. Na afloop praten we na onder het genot van fris/borrel/iets hartigs.

Meer informatie over de lezingen en sprekers

Wat kost deelname?

 • Docent lid € 80,-
 • Docent niet-lid € 160,-
 • Student lid € 10,-
 • Student niet-lid € 25,-

N.B. voor studenten geldt: zij hebben nog geen aanstelling aan een school.

Het deelnametarief is inclusief toegang tot het museum maar we stellen het op prijs wanneer je bv. je museumkaart meeneemt.

Leden van VONKC krijgen korting op de toegangsprijs. Ga naar Lidmaatschap en meld je aan als lid.

Deskundigheidsbevordering

Je eigen scholingsbudget via school = jóuw korting op VONKC-studiedagen! Als docent heb je op je school een persoonlijk budget voor deskundigheidsbevordering. Dat is in de cao vastgelegd. VONKC verstrekt een certificaat op basis van je aanwezigheid. Lees meer op onze site.

Praktische zaken

 • Uiteraard zorgen wij voor koffie/thee en een lekkere lunch. Na afloop praten we na onder het genot van fris/borrel/iets hartigs.
 • De uiterlijke aanmelddatum is vrijdag 25 november 2022.
 • Wanneer je je onverhoopt moet afmelden na 1 december, of je bent niet aanwezig zonder je tijdig af te melden, dan wordt er wel een factuur gestuurd, want er worden kosten voor jouw deelname gemaakt.
 • Ongeveer vijf dagen van tevoren ontvang je de nog benodigde informatie voor je deelname aan de dag.

[Foto in header: door Marian Bakens, tentdak op festival Down The Rabbit Hole]

Aanmeldingsformulier kick-off VMBO Vermaak - 9 december 2022

Aanmelden via het formulier is niet meer mogelijk. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Meer informatie: info@vonkc.nl