Mozaïek gezichten den haag

Improvisatiecursus voor docenten Theater

Tijd
19:30 tot 21:00 uur
Entreetarief
Gratis voor VONKC-leden, € 30,00 voor niet-leden
Locatie
Online

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig, wil je weer eens andere vakgenoten ontmoeten? Je bent van harte welkom bij de improvisatiecursus die wordt gegeven door Laura Doorneweerd-Perry!

Voor wie?

De online workshop is voor dramadocenten die behoefte hebben aan een online workshop improvisatie: om zelf toe te passen in hun werk (online maar ook offline), maar ook zeker om zelf een hele leuke, ontspannen tijd te hebben.

Workshopleider

Laura geeft al meer dan 10 jaar improvisatietheater live en sinds een paar maanden óók online. Ook dat vindt zij een feestje om te doen (en misschien wel harder nodig dan ooit). Wie is Laura en wat doet zij? Kijk op Laura Doorneweerd

Nog meer workshops Theater

De sectie VONKC Theater vond ook deze gastdocenten bereid een workshop te geven:

  • Donderdag 11 maart 2021, online: Wat betekent curriculum.nu voor onze toekomstige dramalessen? Door Debbie Klarenbeek (was eerder gepland in maart 2020);
  • En offline in Utrecht op woensdag 21 april 2021: Fysiek theater door Peer van den Berg (was eerder gepland in mei 2020).

Meer informatie volgt, aanmelden is al wel mogelijk voor Debbie en Peer.

En... (waar vind je dat nog?)... het is gratis voor leden!

Docenten niet-lid betalen € 30,00 en studenten niet-lid € 10,00 per workshop. Nog geen lid? Bekijk de voordelen en meld je aan als lid om in aanmerking te komen voor het VONKC-ledentarief!