Detail hoofdingang radio kootwijk 2

Het derde tijdvak - kunst (algemeen) 2022

Correctoren gevraagd!

Ook dit jaar zal gebruikgemaakt gaan worden van een derde tijdvak. Leerlingen kunnen hierdoor gespreid examen doen, en krijgen twee herkansingsmogelijkheden.

Geheim blijven examen kunst (algemeen) derde tijdvak?

Op dit moment onderzoeken Cito en CvTE of de derde-tijdvakexamens kunst (algemeen) havo en vwo geheimgehouden kunnen worden. Dit gebeurt omdat het examen dan (gedeeltelijk) in een volgend jaar opnieuw afgenomen kan worden. Om die geheimhouding te bewerkstelligen is het (onder andere) nodig dat de correctie plaatsvindt op één dag, op een aangewezen locatie.

Er worden dus docenten gezocht die geïnteresseerd zijn in deze nakijkklus!

Even praktisch

  • Wie zoeken we? Docenten havo kunst (algemeen) en vwo kunst (algemeen)
  • Wanneer? De correctie staat gepland op zaterdag 9 juli van circa 9:00 tot 16:00 uur
  • Waar? In Amersfoort
  • Vergoeding voor corrector? De vergoeding is 225 euro (bruto). Reiskosten worden vergoed (openbaar vervoer of 0,37 cent/km), lunch wordt verzorgd.

Meld je snel aan!

Heb je interesse en ben je beschikbaar op 9 juli 2022, dan horen Cito en CvTE dat graag zo snel mogelijk: uiterlijk maandag a.s. = 21 februari!

Meld je hier aan bij Cito

Hoe verder?

Deze oproep is in eerste instantie een inventarisatie. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal gekeken worden of de correctie wel, niet of gedeeltelijk (voor een van de examens) kan plaatsvinden.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op met marieke.kraft@cito.nl