Nova noord bianca van gelderen 2

Jonge Filmers festival gratis toegang!

NOVA in Zeist op zaterdag 3 september 2022

Beste filmers en belangstellenden,

Wat is er hard gewerkt, er zijn maar liefst 39 films ingestuurd. Mooie, spannende en leuke films. De selectiecommissie heeft hiervan 37 films geselecteerd voor het NOVA Jonge Filmers Festival.

Het is natuurlijk geweldig om deze films te zien op het grote doek! Er zijn weer mooie prijzen voor de winnaars en we verloten een jaarabonnement op Digital Movie, het blad voor de amateur (en professionele) filmer! Er is een deskundige jury die commentaar zal geven op de films. Voor iedereen dus veel te zien en veel te leren én erbij zijn is ook goed voor je netwerk!

Wij hopen dan ook dat er zoveel mogelijk mensen (jong en oud) komen kijken. Daarom zijn ouders, vrienden en anderen natuurlijk ook van harte welkom.

  • Toegang voor het Jonge Filmers festival: Gratis
  • Plek: Theater FIGI, het Rond 2 in Zeist
  • Tijden: Het festival start om 10:00 uur en de zaal is open vanaf 9:30 uur. Tijdens het festival hebben we een korte workshop. Hier kan iedereen even aan meedoen. We hopen klaar te zijn met de prijsuitreiking om 18:00 uur.
  • Zelfcatering: We hebben 45 minuten lunchpauze, dan kan je vast wel iets in de buurt halen, het is vlakbij het winkelgebied. Of neem zelf een broodje mee om buiten op te eten.

www.novajongefilmers.nl

NOVA Afbeelding 2022