Bevo 2 D 3 D

Eindexamens 2021 en de VONKC kick-offs

Presenteer jouw 'Uit de praktijk'!

Op dit moment is VONKC de eindexamen kick-offs voor komend schooljaar weer aan het voorbereiden. Iedereen had de thema's al voorbereid, maar door Covid 19 zijn de kaarten herschud en worden de thema's doorgeschoven. We zijn heel erg benieuwd wat jullie plannen waren! Misschien had je zulke mooie ideeën en lesplannen ontwikkeld dat het jammer zou zijn deze voor jezelf te houden.

We dagen jullie dan ook uit om deze, nog net geen geteste good practice, toch met elkaar te delen tijdens de studiedagen! Meld jij je aan via info@vonkc.nl?

De examenthema's belicht

Naast jullie bijdragen gaan we natuurlijk weer op de thema's in met kunstenaars die vertellen over hun werk gelinkt aan het thema en geven kunsthistorici, vakdidactici en andere theoretici door hun kijk op het thema weer nieuwe ingangen.

Save the date(s)

  • Dinsdag 27 oktober - HAVO thema De verruimde blik
  • Donderdag 5 november - VWO thema Voorbeeldig
  • Dinsdag 8 december - VMBO thema Tijd

Praktische informatie

Dit jaar zijn de kick-offs 's middags van 13:00 tot 17:00 uur. We houden ze in Utrecht in de grootste congresruimte van Cursus- en Vergadercentrum Domstad zodat we genoeg fysieke ruimte hebben om het programma in te richten op de anderhalvemeter afspraak.

Houd onze berichtgeving in de gaten over de invulling van het programma. Je bent (weer) van harte welkom!