Nova noord bianca van gelderen 2

13e NOVA Jonge Filmers Festival

Inzendingen voor Festival 2022 gevraagd!

Maken jouw leerlingen speelfilms, documentaires, animaties of clips? Stuur hun films in voor deelname aan het NOVA Jonge Filmers Festival en laat ze schitteren op de rode loper en het witte doek!

Na de succesvolle editie vorig jaar zijn de voorbereidingen voor de 13de editie van het NOVA Jonge Filmers Festival weer in volle gang.

  • Wanneer? Zaterdag 3 september
  • Hoe laat? 10:00 uur tot ongeveer 17:30 uur
  • Waar? FIGI Theater, het Rond 1, Zeist

NOVA Filmgala

Dit feestelijke evenement is samen met het NOVA Filmfestival en het 1-Minuut-Festival onderdeel van het NOVA Filmgala. De Nederlandse Organisatie Van Audiovisuele amateurs (NOVA) organiseert dit jaarlijkse evenement met het doel de films van jonge, niet-commerciële makers naar een hoger plan te tillen en het bereik ervan te vergroten.

Stuur je film in en ding mee naar de prijzen!

INZENDEN: We zoeken speelfilms, documentaires, animaties en clips van maximaal 30 minuten, gemaakt door filmers tot en met 25 jaar. Leerlingen kunnen ook op persoonlijke titel meedoen en de film insturen. Inzenden moet vóór 15 juli!
JURY: Alle films worden bekeken door een deskundige jury en iedere filmmaker ontvangt een certificaat van deelname en een rapport over de film.
PRIJZEN: Er worden prijzen uitgedeeld in verschillende categorieën (cameravoering, geluid, acteerprestatie, meest originele film en de beste film) en leeftijdsklassen (tot 17 jaar, 17 tot 19 jaar, 19 tot en met 25 jaar en filmstudenten 19 tot en met 25 jaar).

De beste film mag in 2023 meedoen met het landelijke NOVA Filmgala!

Meer informatie (en het reglement van de wedstrijd en het inschrijfformulier).

Blijf op de hoogte van de aanloop naar het Jonge Filmers Festival door je te abonneren op onze nieuwsbrief.

NOVA Afbeelding 2022
NOVA Poster festival 2022