In de steigers dom utrecht

FvOv Discussieavond

Locatie
Driebergen-Zeist
Aanvang
17.00 uur

Discussieer mee met de FvOv!

Nederland is een welvarend land en er gaat veel goed in het Nederlandse onderwijs. Successen uit het verleden bieden echter geen garantie voor de toekomst. Sterker nog, we zien verontrustende signalen die ons erop wijzen dat de kwaliteit van het onderwijs onder druk staat en we talent verkwisten. Een brede coalitie van vertegenwoordigers van leerlingen, studenten, docenten, onderwijsondersteuners, schoolleiders, onderwijsbesturen en kinderopvangorganisaties heeft op 21 januari jl. het discussiestuk Toekomst van ons onderwijs gepresenteerd. Deze notitie is een startpunt voor een brede dialoog over noodzakelijke vernieuwingen.

Op de website Toekomst van ons onderwijs kun je meer lezen en ook bv naar de podcast luisteren die van de eerste discussiebijeenkomst is gemaakt.

Wij willen met jullie als leden van onze aangesloten verenigingen in gesprek over de toekomst van ons onderwijs. Waar liggen de kansen om het onderwijs toekomstbestendig te maken? Hoe denken de docenten, begeleiders en ondersteuners van de FvOv-verenigingen hierover? Herkennen jullie de probleemanalyse en zijn de gepresenteerde oplossingen de juiste?

Ook VONKC nodigt je uit om hierover samen in gesprek te gaan.

Laat je stem horen op 18 maart in Driebergen!