The best shots bij filmdag reserve

Docentendag FILM

Via Zoom
10:30 tot 13:00 uur

Films maken en bespreken in de klas in tijden van afstandsonderwijs

VONKC en Het Nationaal Filmfestival voor Scholieren (NFFS) organiseren op 27 maart hun jaarlijkse Praktijkdag Film voor docenten. Leren doe je vooral ook door het zelf te doen en te ervaren. Hoe doe je dat nu op afstand? Het online lesgeven is dan ook hét thema van deze dag.

Naast een presentatie van Online Filmleraar van het jaar 2020, Bart Valkenier, ga je onder begeleiding van ervaren filmdocenten, zelf aan de slag in één van de workshops: Film maken of Filmanalyse. Daarna is er nog tijd ingepland voor de broodnodige uitwisseling en tips en tools. De opgedane ervaring en praktische handvatten kun je direct toepassen in de eigen lespraktijk.

Omdat we in kleine groepen werken kunnen we niet onbeperkt deelnemers toelaten. Wacht daarom niet te lang met inschrijven want vol = vol.

Tarieven

  • Docent lid: € 0,-
  • Docent niet-lid: € 40,-
  • Student lid: € 0,-
  • Student niet-lid: € 10,-

N.B. voor studenten geldt: zij hebben nog geen aanstelling binnen een school.

Leden van VONKC krijgen een korting op de toegangsprijs. Ga naar Lidmaatschap en meld je aan als lid!

Praktische zaken

  • Na aanmelding ontvang je meteen een automatische bevestiging;
  • De sluitingsdatum voor aanmelden is dinsdag 16 maart;
  • Wanneer je je onverhoopt moet afmelden na de sluitingsdatum, of je bent niet aanwezig zonder je tijdig af te melden, dan wordt er (wanneer je geen lid bent) wel een factuur gestuurd, want er worden kosten voor jouw deelname gemaakt.

Deskundigheidsbevordering

Je eigen scholingsbudget via school = jóuw korting op VONKC-studiedagen! Als docent heb je op je school een persoonlijk budget voor deskundigheidsbevordering. Dat is in de cao vastgelegd. VONKC verstrekt certificaten voor je Lerarenportfolio. Lees meer op onze site.

Aanmeldingsformulier 27 maart

Vind je lidmaatschapnummer op de Kunstzone-adreswikkel, contributiefactuur of incassoafschrift.
Bij voorkeur van je school/instelling.